Sunday, July 24, 2011

googlewalking | Heels!!!!!!^_^

mood: longan!!erkk..alhamdulillah..:)

waahh..kegiatan baru aku kali ni...googlewalking ala2 window shopping gituu..!aku memang sangat suka usha heels orang..so,,tak payah peliklah kalau nampak aku tenung kasut korang lelame eh..buat2 tak perasan sudahhh..hehehe..

sebenarnya sejak aku sekolah menengah lagi aku gile tenung kat heels cikgu2 aku...especially english teacher aku..gile kentang heels yang dia pakai!!siap mecing2 dengan baju lagi...well,,cikgu bi memang lebih bergaya daripada cikgu subjek lain..oppss..saya jujur..heheh!:p

jadi,,hari ini aku nak ajak korang sama2 cuti mata dengan aku tanpa perlu mengeluarkan duit lah ye..err..kecuali untuk bayar broadband,,streamix etc etc etc...


kalau aku,,aku sangat suka heels yang bertali nipis..nampak potongan kaki yang seksi..aww~~
hahahaha..*tak sedar kaki buruk,,ada hati..chait!*


kalau yang bertutup pulak,,aku taksub gile dengan yang atas2 nih...*.*


tapi sumpah aku cakap,,aku benci gile dengan heels yang depannye tirus tajam macam nih..mau tembus kaki orang aku sepak...

waahhhhh...santeks banget...aku suke tengok heels yang base die transparent macam nih..macam kasut sinderella kan?kan?kan??

TAPI bukan yang macam nih..aje mati aku kalau heels ni bocor and tarantula tuh keluar then bunuh aku...-.-..fuhhh...

pink???memang memalukan kaki lah kalau aku pakai pink...memang mampu usha je lahh..kalau kaki aku nih puteh melepak cun lah jugak kan...haiyaaa~




 






memang aku takkan pakai lah heels yang pelik2 macam ni kan..buat sakit kaki je...was was aku dibuatnya...

aku nih mane pernah pakai heels wehh..satu2nya yang aku pernah pakai cuma wedges je...tu pun asik terpeleot je..inikan lagi nak pakai heels yang tumitnye tirus tinggi...adoiiiyaii...mimpi je lahh...-.-

wahh..googlewalking arini agak seronok...esok2 nak googlewalking mende lain pulak!peace!(n_n)v

4 sahabat mencelah:

cikSukaSuki@AL said...

tak suke heelssssss! okbai

KPGisMe said...

keh3...:D

shazmeenKPGianz :)) said...

jom try yg wane kuning tu...keh3...

KPGisMe said...

ayuh!!!:D