Thursday, July 7, 2011

Day 3: 10 Things I Hate

mood: mendung.....

satu.
aku tak suka kueh tiow...err sebab name die tak menyelerakan..-.-'

dua.
aku tak suka serangga yang suka merayap2 tak geti duduk diam macam lipas,,labah2,,kumbang hitam yang besor yang ade penyepit kat kepale tuu...

tiga.
aku tak suka tengok orang pakai selendang yang main belit sepah2 kat kepala pastu nampak serabut..nampak macam main letak je selendang tu kat kepala sampai kepala diorang nampak macam bengkak besaarr punye!#oktaklogik

empat.
aku tak suka gelak slow2 sebab tak dapat menikmati keriangan yang sebenar..wahahah!

lima.
aku tak suka berkepit dengan henpon bila kat rumah...
*bermula awal tahun ni laa..-.-'*
sorry haa kalau kak sasa tak angkat fon call sebab selalunye kak sasa lupe letak fon kat mane..heheh

enam.
aku tak suka orang merokok dekat2 dgn aku lagi2 masa aku tengah hadap makanan sebab nanti makanan aku bau asap..dan jangan merokok mase aku tengah syok gelak2 okeh...nanti mood gelak aku hilang ...

tujuh.
aku tak suka nangis sebab nanti susah nak benti..

lapan.
aku tak suka gaduh dengan orang kecuali bila orang dah melampau dengan aku..dan bila aku terasa dengan seseorang,,esok paginya,,bila aku bangun tidur,,aku dah nyanyuk,,so,,ke'terasa'an itu berlalu begitu sahaje...

sembilan.
aku tak suka bila aku demam sebab masa tu aku rase aku orang paling lemah + lemau + lembab + sememeh di dunia!!!

sepuluh.
aku tak suka bila aku suka kat orang yang tak suka kat aku macamane aku suka kat dia sebab aku rasa macam hipokrit je bila aku buat2 cool padahal hampeh...T.T

hahahhah...aku tak suke je..bukan benci okeh..hahaha..biase lahh..kita nih bukan perfect sangat nak semua orang suka kat kita n kita pun bukan boleh suka dengan semua orang kan...tapi kalau boleh,,setakat tak suke gitu2 je dah lahh..tak perlu berdendam,,cemburu bagai...buat gelap hati je ye tak??peace!(n_n)v

4 sahabat mencelah:

Asyiqeen Mohd Nor said...

tak suka kuew tiau jugak.
tak masuk tekak. :)

cikSukaSuki@AL said...

dah lama tak makan kuewtiawww

nak nak nakk


kesepuluh: tak payah nak cool sangat laaa :P

KPGisMe said...

iqeen,,kita serupaaaa

KPGisMe said...

tikah,,haiisshh..mestilah cool..coolblog kan...hahaha