Tuesday, July 5, 2011

Kot Ye Pun Anti-politik,,Tak Payah Nak Emo Sangatlaahhh..

mood: tak puas hati

kau emo..aku komen benda yang betul..kau emo!aku lagilah emo!aku ni memang pantang bila orang macam nak debat dengan aku...pffft. nasib baik kat group tu bukan ada kau dgn aku je...


ada lagi orang duk komen2 bawah tu tapi aku blah terus je pas cakap baii..takmo lahh orang lain pulak emo dgn die kan..adehh..menyesal aku komen...oklah..lebih baik aku sembahyang isyak daripada berlawan cakap dgn mamat tuh..peace!!!(=_=)v

4 sahabat mencelah:

MissF said...

haiii perasan tau hari ni blog rmi lak yg post psl marah kt gp.. keh3..

aku yi pun emo gak >> u wont like me when im angry! grr

KPGisMe said...

hahahah..tulahh..hari emo sedunie kot..

shazmeenKPGianz :)) said...

wakakakakka...aq pon ade same...yeay!!dpt masuk blog kak sasa!!:DD

shazmeenKPGianz :)) said...

wakakakakakka...aq pon ade kat situ lah!!!woottwoott.. :DD