Wednesday, July 6, 2011

Day Two: 10 Things I Love

mood: KL Gangster..Download ahh..pe lagiii..heheh

satu.
aku suka blogging bila ada idea nak post entry pasal ape..

dua.
aku suka kucing..sape nak kawin dgn kak sasa nih kena bagi hantaran kucing parsi sekor..boleh tak??keh3~



tiga.
aku suka makan durian..huh??mulut bau durian??#ohdem


empat.
aku suka karaoke!aku pernah karaoke 3 jam straight bhai..nak beat??*muke bajet*


pakai selipar jamban!!ahahahah~~


lima.
aku suka jalan pusing2 satu kampung petang2 dengan syarat kena ada orang yang aku bonceng kat belakang..


enam.
aku suka tengok sunset..sangat santek!




tujuh.
aku suka senyum tapi orang selalu ingat aku sombong dan garang sebab aku senyum hanya lebih kurang 1cm dari saiz bibir bila tak senyum..-.-'


lapan.
aku suka makan masakan mak lagi2 lauk sambal goreng dia..mengancam cam cam beb!!


sembilan.
aku suka usha kasut orang dan stalk fesbuk orang..heheh..tapi geti cover lah kan kot ye pun nak ushaaa..nanti orang pikir kak sasa nih gay lesbi*n <----obvious giler..baik tak yah letak star..-.-


sepuluh.
aku suke tengok cerita korea!!!ketagih bhaii...


alaaa...sepuluh je??aku suke banyak benda lagi tapi kuota dah penuh...well,,ade ape tak puas hati atau berminat utk sertai KSFC (Kak Sasa Fan Club)
*ala2 KFCM gitteww awww~~*
bolehlah rojer2 dgn kak sasa ye...#bajetgilenakmati!
peace!(n_n)v

2 sahabat mencelah:

cikSukaSuki@AL said...

KSFC #ohmen

rasa nak join moleyyy??

durian itu sedap ke?

KPGisMe said...

mari mari mareeeee...daftar online okeh..hahah..durian manyak sodap looohhh..mai dtg umah mai..