Sunday, July 10, 2011

Day 6: 10 Items I Can't Live Without

 mood: telur dadar!!:)

wahh,,dah hari keenam dah nih...huhuuu...sebenarnya,, nak kata tak boleh hidup macam menipu je bunyiknye..tapi kalau nak dikategorikan sebagai barang2 yang aku sayang dan kalau hilang @ rosak aku meraung tu ye lah..*ayat macam tuuuutt je hahaha*

satu.
penawar duka, penenang jiwa, lampu suluh,,macam2 lagi lahh..all in 1..dah jadik milik aku sejak aku darjah 2..tak kisah seburuk mana pun rupa dia kelak,,takkan sesekali aku tinggalkan.

dua.
Mr. Ego kesayangan..hadiah dari abah untuk keputusan upsr,pmr dan spm yang boleh dibanggekan lah..okeh yang ni kalau hilang memang aku boleh mati..err..haahh..

tiga.
Cik Lappy..walaupun cik lappy bukan hak mutlak aku,,tapi aku dah berkepit dengan dia sejak aku masuk utm lagi..walaupun dia bikin aku tension sebab tak boleh nak buat presentation since tak ada microsoft powerpoint dalam lappy nih,,tapi kalau dia tak ada,,aku tak dapat online + donlod citer korea..gambar2 kenangan pun semua dalam nih...aiilapyu lah cik lappy!

empat.
cermin mata..aku selalu salah tegur orang bila tak pakai cermin mata..nasib baik pandai cover..ahahah

lima.
i/c,kad bank (standard lah kan..)

enam.
 henfon..yang si blacky ni baru je meninggal masa aku tengah main beskal kat utm..avanza tu lenyek dia depan mata aku bhai..sedihh..sejak dia pergi,,aku dah tak berkepit dengan henfon walaupun kak samsung ada..

 tujuh.
Incik NyutNyut..angry bird kesayangan aku...thanks to Bantal,Noer,Hannah,Paan and semua yang menghadiahkan aku patung angry bird nih..novel Syabab hadiah dari Kori,,Mama Goh (globe) hadiah dari meen and fifi,,Incik Kuy2..semua ni aku sayang..!

lapan.
Gelang tanda persahabatan aku,nad,que,syahi,ika ji..:)

sembilan.
keychain GTM,,..:)

sepuluh.
bantal busuk yang mak jahitkan dengan sarung mickey mouse kaler merah yang aku rasa bukan untuk tayangan umum..heheh..ia sangat berguna ketika aku berjauhan dengan mak..ahah kantoi sudaahh!

2 sahabat mencelah:

shazmeenKPGianz :)) said...

hahahaha...aku ngat bile kite amik NODEN SPASTIK tuh..kih3..mummy3..

ei..bergune x mama go tu??penat taw aq ngan fifi pikir nak beli ape kat ko..haha...so dsbb kan x nak ko sesat kat utm tuh...ktewang pon bli la kan ko bnde alah tuh..simpan tau..leh bawak g camping nt.. :PP

KPGisMe said...

sangat bergune lah mende tuu..nanti nak gi honeymoon leh kai mama goh jee...heheheheh