Wednesday, July 13, 2011

Day 9: 10 Ways To Win My Heart

mood: angry bird..!

pergghhh..biar betul..dah macam masuk segmen Cari Jodoh derr..hahahah..tak kisah lahh yang penting aku ada benda nak post dengan 10 challenge bagai nih..-.-'

satu.
pandai buat aku sengih..tapi kalau lawak tak menjadi,,aku tendang teruss!!*kejam bhaiii*

dua.
sibuk nak tahu pasal famili aku even aku cakap,,
"eh kau busybody no pehal??!"
pastu selambe derk je nak bual dengan makbapak aku sekali masa aku tengah bual kat telefon..

tiga.
sanggup berdamai dengan kucing semate2 sebab dia tahu aku suka kucing lebih dari dia..yang penting tak pernah ada rekod bunuh kucing...

empat.
tak lupa birthday aku..lagi bagus kalau jadik orang paling last wish..barulah tak kacau tidur aku malam2 buta semata2 untuk jadik orang pertama wish..

lima.
banyak mintak pandangan dan nasihat aku tanpa perlu nak tacing2 bila aku cakap lepas...

enam.
takde nak ber'sayangs sayangs' dengan aku selagi aku bukan bini dia..

tujuh.
belanja aku makan benda yang aku tak pernah makan..waahh,,yang ni paling syok!

lapan.
tak kisah untuk kenalkan aku dengan famili and member2 kamcing dia..baru nampak bersungguh2 kan?hahahah

sembilan.
tak kisah dengan kekecohan dan kekepohan aku..bila aku susah,,aku senang,,dia masih ada untuk aku..cehwahhhhhh!!!

sepuluh.
yang paling penting,,menjaga solatnya,,mentaati ibubapanya,,sentiasa ingatkan aku utk menunaikan kewajipanku,,..kalau satu je ciri terakhir ni ada,aku tak kisah dengan yang lagi sembilan tuh..:)



3 sahabat mencelah:

shazmeenKPGianz :)) said...

aq da dpt calon yg no 1,8,9,10...
:DD no 9 tu setuju la mummy!! :D

KPGisMe said...

hakhakhak!!bagus3..mummy berase bangge...*tetibe jek*

Mr. Ger's said...

ok....
aku ade ciri yg ke-10...
ciri yg ke-3 susah ckit ar...
hahah