Friday, August 19, 2011

Saya Anggun Berbaju Kurung

mood: perasan sensorang..-.-'


assalamualaikum semue!


laaa...ada kontes rupenye...takde lah aku nak perasan sensorang..aku nak ajak korang semua sama2 perasan dengan aku mehh..so apa lagi,,tekan banner kat atas tu kalau nak tahu macamana nak perasankan diri korang macam aku..keh3..

taraaaaaaaaaaaaaaaa!!!


eh,,ni gambar profile blog aku...gambar masa baru habis kuliah..entah sape yang ambik gambar ni entah..tapi boleh tahan anggun gak kan??perghhhh..!!sumpah gedik!wekkk,,nak termuntah dengar ayat sendirik!dah lah mata sepet!-.-'


ok yang ni gambar masa pergi rumah terbuka member aku masa raya tahun lepas...masa ni baru lepas dapat duit raya 10 ringgit..tu yang hepi + anggun semacam tuh...errr..rasa macam sepet jugak je mata aku tuh...-.-'

eh,,eh,,eh!!over pulak ko eh sasa sampai dua gambar sekali ko submit!heheh..bukan apa,,aku tak puas hati dengan gambar pertama sebab mata aku nampak penyek sangat..tapi lepas letak gambar kedua macam lebih kurang je...tak anggun lah mata aku macam nih..-.-'

err..oklah..jangan lupe picit banner atas sana tuh dan join ini kontes..!tataa~salam.(n.n)v

8 sahabat mencelah:

Eden said...

syeza...ko kat tgb santek oh!!! pakai baju kurung style gituh...

KPGisMe said...

hoyeaahhh..!!!kembang kempiss..hahah

shazmeenKPGianz :)) said...

huwaaa...ddy puji mumy la!! :PP
p/s : mmg anggun pon :))

KPGisMe said...

hahaha..sebab tu achik un anggun..inherited..keh3

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

KPGisMe said...

hai ame!!thanks ek..slamat hari raye jugak!:D

Zul Fattah said...

haha..gud luck k..
saya pun join jugak.. huhu..

http://zulfattah.blogspot.com/

KPGisMe said...

hey fattah..gudluck gak..:)