Friday, August 5, 2011

Googlewalking | meoww!!

mood: member gua jadik pak sanggup kucing betine yang bersalin..keh3..

ok aku memang suke gile batak kat kucing...Mr.Gers,,pliss take note!ahahhahaha..just kidding..aku tahu ko pernah melatah kat kelas masa si blackie tibe2 panjat atas meja ko..keh3...

okeh,,let's proceed!


ni kucing parsi..bulu kembang tebal..mahal ouh kucing pattern nih..selalunye kalau orang bela pun,,masuk dalam cage je..takut kucing ni lari @ kena curik kot..aku penah jumpa kucing macam nih sondol2 pagar cage sebab nak keluar..berair mata die beb..aku pulak yang sedih..nasib baik bukan kucing aku..


yang ni kucing jenis American Shorthair..cantik kot corak2 kat bulu dia tuh..


yang ni kucing jenis Manx..kucing yang tak ada ekor..kalau ade pun seceot je ekor dia..hikhik..sexy lahh kucing tak ada ekor nih..heheh..


yang ni kucing jenis Maine Coon..kucing yang berangka besar..tengoklah tuh..kemain lagi tuan dia tahan nafas nak amik gambor kucing dia punya pasal..perghh yang ni kalau buat peluk memang syok ouh..


kucing Siam...kucing jenis ni agak skinny dan slim..and mostly bermuke lonjong tapi ada lah jugak yang muka normal..still,,nampak elegan kan kucing nih?hahahh


yang ni kucing jenis Abyssinian..kucing ni biasanya ada telinga besar and bulu dia macam kancil sikit..comel kan??nak yang macam ni lahh..nakal2 je,,piat sekali telinga dia..heheh..


ni kucing jenis Turkish Van..satu2nya kucing yang sangat suka air dan pandai berenang..lagipun bulu kucing jenis ni cepat kering kalau kene air pun...


kucing jenis Ragdoll..comel ek??


kucing jenis Birman..kucing ni spesel..mase die lahir,,muke die putih bersih..tapi lepas seminggu,,baru lah warna tu keluar sikit2..bukan warna hitam je tau,,ada yang jenis warna pink,,kuning,..comel kan??

sebenarnye ada banyak lagi jenis kucing tapi sebab aku dah ngantuk,,kita sambung lain kali eh..selamat berpuasa semua!!(n.n)v

pssstt..harini aku lulus jpj test untuk motor!alhamdulillah..:)

kredit: google..:D

8 sahabat mencelah:

suriasuri said...

ilang ngantuk tgk kucing2 nie..sok ko dah kije belikan satu utk akak ekk..hahaha..:-)

hamzah ian said...

wahh.. byknya jenis kucing

reenapple said...

err... kita pom suka gak kucing. heheh

KPGisMe said...

kak suri: wahhh,,kalau dapat yang besor giler tuh,,si cami pun tenggelam duduk atas die..keh3

KPGisMe said...

hamzah: suke kucing tak???

KPGisMe said...

reenapple: yay!!ade geng!!hahah

inside out said...

dlam gambo sume chumil2 tp payah nk jupe cam uh kt msia yg bersih nie...=)) nk jaga un susah en...

kalo ari2 kucing aq chumil cam uh troz jak aq love kucing gilak2...haha=))

KPGisMe said...

hahahah..tak tahulah org lain,,tapi kat umah aku agak senang lah jugak nak bela kucing..biaselahh,,kawasan kampung,,banyak "port" boleh jadik toilet kucing..hikhik