Sunday, August 7, 2011

Facebook Medan Hinaan Indon Kepada Malaysia

mood: Ramadhan..sabar....

nasib baik aku tengah puasa dalam bulan Ramadhan..aku hormat bulan ni..kalau tak,,dah lama aku maki diorang balik!!huh??apejadah semua nih??nak tahu?






untuk pengetahuan semua,,di indon,,kita digelar sebagai 'malon','maling','anjing' dan macam2 lagi nama yang tak elok...aku tak sanggup nak baca status2 yang ada sampai habis..kalau korang nak baca,, pegi kat sini eh..sebenarnye ni group Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) tapi dah tak ada rupe macam kita yang punya group je sebab majoriti yang post status kat sini adalah orang indonesia yang bertujuan untuk menghina,,mencaci...tak tahulah sape admin group nih...

kalau dalam bulan Ramadhan pun mulut kita tak dapat nak jaga,,sia2 je lah ibadah puasa kita tu kan..nauzubillah...aku dah report dah group ni tapi nampak macam tak ada apa2 tindakan pun dari si Mark tuh...ok lah semua..tak nak cakap banyak,,takut kurang pulak pahala puasa..selamat berbuka puasa semua!!..:D

4 sahabat mencelah:

Muhd Fadil said...

biarkan Indon terjun dengan bambang pamungkas nya. nak halau kang, sape nak buat longkang? buat rumah, buat bangunan? hihihi

KPGisMe said...

fadil: betul,,diorang angkat kelapa sawit,,buat longkang,,buat macam2 tapi geram jugak taw..sebab yang buat jenayah kat m'sia pun diorang join gak..adehh..

cikSukaSuki(Atikah Latiff) said...

elok dihalau nya semua tu balik rumah masing2.

kahkahkah

KPGisMe said...

tikah: jom3...bawak kuar penyapu wehhh!!hehe