Wednesday, March 23, 2011

sayuuu...

aku amat mengharapkan agar pertemuan kita tadi dipenuhi dgn gelak tawa dan gosip2 terkini mcm yg kita selalu buat dulu..ingat tak,,aku selalu dtg bilik korang wat haruk pikuk..melompat2 mcm kangaroo naik spring,,terpekik-pekik mcm tikus mati tersepit,,..ingat lagi x??ika selalu sakit kepala layan kerenah aku..que yg selalu citer mcm real je..syahi pulak selalu lambat pick-up org ckp ape..dgn mata terkebil2 die..cella yg kuat perasan!!nad yg "aku tak mampu za..syeza ni nekad orgnyee"...korang ingat x semue tu??*err...ter'emo tibe2..hahaha*




tapi td apa yg jadik??..tu lah masalahnye..aku sedih tgk korang sedih..n aku happy tgk korang happy..biarlah kita sedih sama2,,gelak sama2....ika..aku nk nanges tgk ko nanges td..byk benda aku nk kongsi dgn korang..byk sgt..and aku nk dgr citer ika pasal plkn..aku nk dgr citer que pasal restoran baru parents ko...syahi..belum habis cerita pun td kann..aku sendiri sedar sejak kita keluar maktab,,kita dah x rapat mcm dulu..aku sgt rindu korang walaupun aku dh ada ramai kawan baru...............

budak2 kelas 509....aku x jumpa semua pun!!kecewa lahh jugak..dgn si zulhaziq menggebang aku!!benciii!!aku sgt berharap kita boleh gather ramai2..pilih tarikh cepatt!!

ika,nad,syahi,que...tunggu aku dh ade lesen,,nnti kite ronggeng sama2 eh..aku sgt2 rindu nk mengarut dgn korang...T.T

1 sahabat mencelah:

qin said...

tgok gmbar zman skolah,t'ingat pulak zman skolah:)