Thursday, June 30, 2011

Pesanan Buat Teman..:)

mood: cool bebeh!^_^


weh,,kawan..hahahahah..yup!entry nih memang aku karang untuk kau yang bernama teman..:)
kan aku pernah cakap kat kau,,kau bukan loser..maybe aku tak tahu apa yang jadik kat kau sebab aku tahu tak semua benda kau perlu cerita kat aku..tapi tak sedap ah...ko asyik cakap kau loser,,loser,,loser...kalau aku asyik cakap aku loser je,,konfem kau pun tak suka dengar tol tak??:)

people who said that they are unlucky are those who actually ungrateful


tahu tak sebab apa aku cakap tak bersyukur?sebabnya,,selagi kau masih dikurniakan akal fikiran yang waras,,cukup sifat,,masih ada kudrat dan masih bernafas setiap kali kau bangun tidur,,and yet you still assume that you are a loser,,memang aku cop ko nih orang yang tak bersyukur..logik tak?maybe ko rasa aku tak berada di tempat kau dan aku tak rasa apa yang ko rasa tapi secara peribadinya,,ini pandangan aku sebagai seorang sahabat..

so,,just stop assuming that you are a loser okeh..?!kau ada masa seumur hidup untuk menyedari yang kau bukan loser...peace!(n_n)v

2 sahabat mencelah:

Asyiqeen Mohd Nor said...

bukan nyet kan kan kan ?

KPGisMe said...

bukanlah syg..:)