Friday, June 24, 2011

HOTLINE!!!!!!memang hot..awww~

mood: tahan pedih ulser kat mulut..

hey jude....
dont make it bad...
take a sad song and make it better...
remember to let her into your heart..
then you can start,,
to make it better...........

whoaa....syok ouh lagu nih....mendayu2 gitew..try search ok bg sesape yg x pnah dgr lagu Hey Jude nih...sumpah syok!terlebih pulak aku nih...chait~

sebenornye,,mak nak citer nih haaa...
*adehh..asal bunyik mcm mak ayam nih?*
haaa...nak citer laahhh...aku nih seorang yg open-minded and selalu dijadikan tempat utk meluahkan perasaan...haihhh...bukan sebab aku nih hot stuff..*eceehhhh..sedikit ajinomoto di situ!*
senang kata,,bila dgn aku,,korang bleh cerita semua benda as long as x de unsur2 lucah,,syirik,,dan seumpamanya..ni serius okeh!-.- <-----*serius habis kan?*


sejak aku masuk menengah lagi,,dah ade customer dtg bawak kisah hati yg lara....even sampai sekarang aku dah jadik siswi UTM ni pun,,baik lelaki mahupun perempuan,,member2 aku slalu refer kat aku everytime hati dorang serba x kene...maybe dorang rasa selesa and relieve kot bile luahkan masalah hati dorang kat aku..and guess what???sgt syok dgr luahan hati member beb!!aku rase mcm sgt happy everytime aku berjaya buat dorang senyum balik,,,bila aku berjaya tolong dorang carik jalan utk berbaik2 semule...:)


bukan nak ckp pe lahh,,tapi kiranya aku nih hotline lah jugak kan since setiap kali aku on9 kat fesbuk tuh,,ada je bunyi pluup!pluup! chatbox terbukak...member story problem dorang...waaahhhh...memang hotline kak sasa kite ni ye...hehehehhe...ye lah..what are friends for kalau kite kedekut hati utk berkongsi masalah member,,kedekut telinga utk sekadar menjadi pendengar setia n kedekut masa utk turut sama carik jalan penyelesaian kan?kan?kan???no worries,,itu memang tujuan utama aku berkawan dgn org...UNTUK MENJADI ORANG KEPERCAYAAN...:)))


memang,,hidup aku pun penuh masalah and hati aku x selalu senang....tapi bila aku dpt tolong member2,,,semua masalah tu dapat jalan penyelesaiannya...Allah tolong aku sebab aku tolong member mungkin..:)


walaupun aku suka dgr luahan hati member2,,tapi aku ni bukanlah seorang yg meluahkan...kalaupun aku sakit hati,,aku susah nak admit dgn org yg menyakitkan hati aku sebab aku x nak depa terasa dgn akuu..sebabnya,,,aku kenal diri aku...marah setakat tu,,,pendam setakat tu..bila aku bangun esok pagi,,aku x kan ingat semua benda yg buruk2 semalam...huhuu..itu aku...:)


konklusinya,,siapa yang ada masalah,,come and share it with me then u'll feel much much better!peace!(n_n)v

5 sahabat mencelah:

mAa said...

mummy...smlm sy nyanyi lagu hey jude kat kareoke..hahhaha

mAa said...

mummy, smlm sy nyanyi lagu hey jude...sy g karok smlm...hahaha

KPGisMe said...

angah!!!!mummy rindu nak karoek dgn angah sampai hilang suare!!!!

xeem's apple :) said...

angah je?? :(
achik??? :((

KPGisMe said...

hahahaha..achik juge lahhhh...mummy rindu nk dgr suare achik terpekik2 kat bilik!!!!!!!huhuuu~